Google erbjuder nya app statistik till Android Market förlag

Utvecklare och utgivare till Android Market har flera nya funktioner för att spåra app statistik börjar idag.

Här är en nedsliten på några av de nya sätten att spåra din Android-app framsteg

Dirk Dougherty skrev under på den officiella Android Developers blogg som mål att göra dessa funktioner som finns är gör det möjligt förlag till bättre samklang utvecklings- och marknadsföringsinsatser.

Slutligen, vi ger dig alla de nya mätmetoder, dimensioner och tidslinjer i en helt omgjorda UI som är snabbare, mer kompakt och lättare att använda. Varje dimension visas nu i fliken engagerade, vilket gör det lättare att klicka genom din statistik dagligen eller så ofta som behövs. Om du spåra din statistik i ett annat verktyg, vi också lägga till en exportkapacitet som låter dig ladda ner din statistik i en enda CSV-fil.

Android Market utgivare kommer att kunna hitta dessa nya verktyg på Appstatistik instrumentpanelen i utvecklarkonsolen.

Bild via Android Developers Blog

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Pentagon kritiserats för cyber nödsituationer av regeringen vakthund

Tittar installationer mätt med unika användare, samt av unika enheter, Carrier och App Version datadimensioner för att spåra installation trender över mobiloperatörer eller övervaka lanseringen statistik för specifika appuppdateringar, Tidslinje diagram med installations toppar och långsiktiga trender

Twitter föra mer främjas annonser för mobilappar, McAfee databassäkerhetsuppdateringar om hot inifrån och ut, MWC 2012: Android kapprustningen värms upp, Opera syftar till att mobila betalningar till “alla enheter, varför jag aldrig kommer att äga en Android- baserad något

Säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer, säkerhet, Pentagon kritiseras för cyber -emergency svar av regeringen vakthund