Microsoft, Salesforce ger uppdatering på deras gemensamma partnerskap

I maj, Microsoft och Salesforce meddelade en pakt, via vilken de två skulle samarbeta om att öka integrations banden mellan de båda företagens produkter.

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Den 13 oktober, tjänstemän gav en uppdatering under Salesforces Dream konferens i San Francisco på deras gemensamt utvecklade resultat. de som innefattar

Salesforce1 för Windows app: Microsoft och Salesforce arbetar på Salesforce appar som kan köras på Windows 8.1 och Windows Phone 8.1 enheter. Apparna är för närvarande tillgängliga för att välja testare genom en endast bjuda förhandsvisning. Den Salesforce1 app för Windows 8.1 är optimerad för att köras på tabletter enligt åtta inches i storlek, sade tjänstemän. Allmän tillgänglighet är planerat till den andra halvan av 2015. Under tiden kan Salesforce1 användare tillgång Salesforce1 genom IE på Windows 8.1.

Salesforce tjänstgörande integration: Paret integrerar Salesforce Filesl med Office, Sharepoint och OneDrive for Business. När integrationen är allmänt tillgänglig under första halvan av 2015, kommer användarna att kunna öppna, redigera och spara dokument nås via Salesforce.com via en webbläsare eller mobilappen Salesforce1.

Salesforce1 app för Outlook: En ny app i utveckling kommer att tillåta användare att acess och hantera sina Salesforce information från Outlook 2013, är Exchange Server 2013 och Office 365. Allmän tillgänglighet planerat till första halvåret 2015.

Ström BI och Excel integration med Salesforce: Microsoft och Salesforce integrerar sina respektive produkter så att kunderna kommer att kunna dubbelriktat läsa in data till Salesforce och Excel för att bygga rapporter och visualisera information via PowerB BI. Salesforce-kontakt för Microsoft Power Query för Excel är i förhandsgransknings nu, med allmän tillgänglighet planerat till första halvåret 2015. Ström BI integration med Salesforce är riktad till den första hälften av 2015, och en ny Salesforce app för Excel beror på andra halvan av 2015.

Eftersom Microsofts nya vd Satya Nadella tog rodret i februari, har Microsoft tillkännagav nya och / eller förnyade partnerskap med en rad olika företag, däribland, Adobe, Salesforce och; SAP.

Även om det är att effektivisera samarbetet med Salesforce, Microsoft fortfarande konkurrera head-to-head med det företaget, i CRM rymden.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september