Nyckel Googles moln partner ögon vertikala lösningar

Några kolumner tillbaka, rapporterade jag att; Cloud Sherpas hade fått namnet (igen) som en topp global integratör och migration partner för Google Enterprise teknik portfölj, inklusive dess molnapplikationer och infrastruktur.

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Nu är Atlanta-baserade företaget positionering för tillväxt av mer än 70 procent under 2013 för sin Google affärsenheten, enligt Douglas Shepard, som leder denna delning.

En nyckel till som kommer att vara vertikala branschlösningar som använder Google Apps, Google Arkiv, Google Maps för företag, och App Engine. Det har inte sagt mycket om detta ännu, men företaget redan har distributioner i utbildning, regeringen, Financial Services, sjukvård, tillverkning, Professional Services, Publishing, Fastigheter, Detaljhandel, Teknologi, resor och gästfrihet.

Dessutom kommer Google Maps vara ett särskilt fokus under de närmaste 12 månaderna, sade Shepard. Cloud Sherpas redan arbetar med ett antal kunder på geospatiala projekt, genom att lägga till plats mätvärden till en schemaläggningssystem, till exempel, kan ett företag att fatta bättre beslut om hur du distribuerar personal för ett fält engagemang. Geospatial teknik har också vädja för fastigheter förvaltningsbolag, marknadsförare och återförsäljare – eller i stort sett alla företag i hopp om att lager platsbaserad information till kunden intelligens eller affärsanalyslösningar.

Du kommer också att se Cloud Sherpas fortsätter att utöka sitt team av applikationsutvecklare, som kommer att stödja sina kunder flyttar till Google Enterprise-produkter. Du kommer förmodligen se sin, Ferris ram i mitten öppen källkod applikationsutveckling, av detta, med tanke på plattformens förmåga att påskynda den tid det tar att få molnapparna utplacerade snabbt. Baserat på converstations som jag har haft under den senaste veckan med andra moln integratörer och mäklare, är snabb applikationsutveckling ett tema hörs upprepas ofta under de närmaste 12 till 18 månader.

Styrka för Googles affärsenheten kommer att öka med cirka 30 procent i år, enligt företaget.

Bortsett från att vara en två-tiden Google Enterprise Partner of the Year för Google Apps, är Cloud Sherpas en partner Platinum-nivå för Salesforce.com, och det var den första ServiceNow partner att nå Preferred status globalt. Det har hjälpt mer än 5000 företag anta migrera eller förbättra sina molninvesteringar. I december 2012 Cloud Sherpas höjde $ 40.000.000 i riskkapital för att stödja sina aggressiva tillväxtplaner.

Vi tillskriver vår framgång i Googles ekosystem till fokus på kvalitet och kundtillfredsställelse “, säger Shepard.” Du kan förvänta sig att se mer av samma från vårt team under 2013.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin