Gallery: Droid RAZR vs iPhone 4 och uppackning

Jag skrev en snabb fotogalleri bilder som visar uppackning av den nya Droid RAZR av Motorola som lanseras idag (11.11.11) på Verizon Wireless.

Funktioner

Mest intressant är hur RAZR redux kan jämföras med riktmärket iPhone 4. På bara 7,1 mm tunn har iPhone slå i den avdelningen. Även läpp som skjuter ut från toppen av RAZR (som rymmer sin kamera, blixt, högtalare och portar) är endast 10.6mm, lite tjockare än iPhone 4S (9.3mm).

Hur som helst, här är galleriet.

Här är några av de första recensionerna av nya Droid RAZR från hela webben

Uppdatering: iFixit har skrivit sin nedkoppling av Droid RAZR.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Tunnaste 4G LTE smartphone, Dual-core 1,2 GHz processor och 1 GB RAM, 4,3 “Super AMOLED avancerad display, 8 MP bakre kamera och framsidan HD-webbkamera, KEVLAR fiber fallet, Corning Gorilla Glass, Vattenavvisande nanocoating

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

webbplatsens James Kendrick – “Inte riktigt tunn nog att skära metall”, expert Nicole Lee (videorecension) – “lätt en av årets bästa Android smartphones”, Engadget är Terrence O’Brien – “luren är bara fysiskt fantastisk”, The Verge är Nilay Patel – “en legitim bedrift av hårdvara engineering”

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet