iPhone 6s, iPad Pro, Apple TV: Vad jag får och vad jag inte

Förra veckan nya iPhone dök upp tillsammans med en gigantisk iPad och en större uppgradering till Apple TV. Som jag gör varje år, efter att ha sett Apple presentera nya prylar jag checkat ut allt på nätet för att avgöra vad som är värt pengarna och vad som inte är .;

IPhone 6s och iPhone 6s Plus representerar typiska uppgraderingar för Apple. Ungefär samma som förra årets modeller, de stora förbättringarna är inne i mobiltelefoner. Det är imponerande att Apple kunde göra betydande gupp i processorn och grafik samtidigt som batteritiden densamma.

Trots detta, när jag tittar på min iPhone 6 Plus från förra året Jag tycker att det fungerar bra. Jag vill inte att det var snabbare i normal drift och jag spelar inte spel så grafik bula inte kommer att påverka mig. Eftersom de nya iPhone offra längre batteritid för bättre prestanda, kommer jag inte att få mycket om något att handla med min iPhone 6 Plus för iPhone 6s Plus.

Se relaterade: iPhone 6 Plus: Ändra sätt att arbeta i stor skala

IPhone 6 Plus gjort en stor skillnad i min dagligt bruk och mitt arbete så fort jag köpte den förra året. Det är fortfarande sant idag och jag ser inte den nya iPhone förbättra det på något sätt.

3D Touch-funktionen på den nya iPhone ser lovande ut, men jag kan inte se det gör en stor förbättring jämfört med vad jag har nu. Det kan vara annorlunda i praktiken men jag använder min nuvarande iPhone tungt dagligen och tycker inte att den betungande att flytta från en aktivitet till en annan.

Det påminner slags mig om Windows 8. En hel del klagomål gjordes när den versionen av Windows släpptes på grund av alla de dolda funktioner. De var funktioner som hade inga kontroller på skärmen och måste åberopas av vissa touch-gester. Det är vad 3D Touch ser ut för mig.

Även 3D Touch kan bli intuitiv tiden, det är inte tvingande för mig på denna punkt.

Fem funktioner nästa iPhone behöver (men förmodligen inte kommer att få), Apple att släppa iPhone 5SE, iPad Air 3, New iPhone inbyte program som heter “Handel upp med avbetalningar, Urban Armor Gear Trooper för iPhone 6s Plus: Lämna plånboken bakom och överlev droppar, Smartphone tillväxt nedgångar till 2008 års nivåer, där har Apple gå efter iPhone, Hur man leva med en 16GB iPhone eller iPad (och inte förlora ditt sinne), Apple äger upp till “den 1 januari 1970 iPhone bricking bug

Jag köpte min iPhone på den första dagen av tillgänglighet förra året så jag har ägt det så länge någon. Jag tittar på iPhone 6 Plus och jag fortfarande tycker det är helt nya. Kanske Apple gjorde det alltför bra som jag inte tycker det är gamla och har ingen önskan att ersätta den.

Bedömning: En ny iPhone är inte i min framtid .;

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Den nya iPad ser massiv, och storleken har mig på staketet om att få en. Har länge använt en iPad med ett tangentbord för arbete, jag har inga tvivel om att iPad Pro skulle vara en bra arbetssystem för mig när den kombineras med Apples tangentbord.

Tvivlet om iPad Pro jag har är att jag använder min iPad Air två utan ett tangentbord mer än vad jag gör med en. Jag gillar min tabletter vara tillräckligt stor för att vara användbar för arbete, som har kommit att betyda om en 10-tums skärm, men ändå bekväma att använda i handen under längre perioder. IPad Air 2 och Surface 3 är bra att använda utan ett tangentbord på grund av den lilla storleken jämfört med den gigantiska iPad Pro.

Det 12,9-tums skärm på IPAD Pro ser trevligt men jag är inte säker på hur bra det är att använda som en tablett. Kanske den tunna formen gör det att fungera som önskat, men jag måste försöka att se.

Jag har använt iOS 9 publik beta på min iPad Air 2 och Split View är underbart även på 9,7-tums skärm. Detta kan vara riktigt trevligt på iPad Pro eftersom du kan sätta två fullstora program på den stora displayen på en gång. Bara detta kan driva mig till iPad Pro när jag prova det.

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

iPhone 6s och iPhone 6s Plus

Apple 15 mars

Den nya tangentbord för iPad Pro ser riktigt bra och jag är säker på att jag skulle vilja. Medan tygklädda knapparna kan ställa vissa människor av, ha använt en liknande tangentbord jag vet att det kommer att fungera bra. Apple Keyboard, Logitech Keys-To-Go

Titta på bilden ovan jämföra Logitech Keys-To-Go med den nya Apple-tangentbord och du får se hur liknande nycklarna är. Jag hittade Logitech vara ganska bra i min recension och detsamma bör gälla också för den Apple-tangentbord.

: 10 Bästa tangentbord för iPad Air 2 (september 2015)

Det finns en mängd alternativ för tangentbord för iPad Air 2 och vi kan förvänta sig samma för iPad Pro. Det finns redan tredjeparts tangentbord planeras för iPad Pro så att de inte är bekväm med de förseglade nycklar till Apple-modellen kommer att ha massor av alternativ strax efter tabletten frigörs. De flesta kommer att använda Smart Connect inslag i iPad Pro, en förbättring jämfört med de vanliga Bluetooth-system som är i bruk för iPad Air 2 tangentbord.

Apple penna kan vara en bra förlängning av iPad Pro, men det kommer att ta hand om tid att bestämma. Jag är inte en artist och Apple bara visat att användning vid avtäckningen. Min enda behov med pennan skulle vara för handskrift, och jag tror inte att det var ett förbiseende som Apple inte visa denna användningsfall.

För handskrift att vara livskraftig på iPad Pro med Apple penna, palm avslag och noll fördröjning är obligatoriska. Jag måste se första hand om så är fallet.

iPad Pro

Bedömning: En iPad Pro kan komma på vägen för mig efter att jag kan prova det. Det är värt att notera att jag är nöjd med min iPad mini 3 och ser inget mervärde i iPad mini 4., Apple

Av alla de produkter som visas på pressevent förra veckan, den som retar mig mest är Apple TV. Har länge varit nöjda med den gamla modellen, ser den nya som det kommer att revolutionera underhållning hemma.

Kombinationen av det nya gränssnittet, beröring fjärrkontroll, och Siri integration bör samarbeta för att göra det lätt att bryta den enorma bibliotek av program för att hitta precis vad jag letar efter. Det kommer att underlättas genom tillsats av program, och det ska bli kul att se hur innehållsleverantörer utnyttja dem.

Den avancerade sökningen med Siri som visades av Apple ser ut att göra interagera med Apple TV mer produktiva än det är nu med den gamla modellen. Det beror på alla de underhållningsleverantörer är nu i huvudsak silos som måste navigera sig. Siri ser ut att ändra på det och göra att söka över hela linjen en sak av skönhet.

Bedömning: En ny Apple TV är definitivt på min färdplan.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

Apple TV