IBM öppnar $ 10,8 Ballarat centrum

i korthet IBM har idag officiellt lanserat sin nya IT-tjänster centrum i Ballarat, vid University of Ballarat Technology Park.

Centret förväntas skapa 300 jobb, lägga, till en befintlig centrum för företag som sysselsätter 800 personer. De, kombinerade arbetare kommer att göra en ny knutpunkt för IBM: s globala teknik, företagstjänster. Det är också tänkt att hjälpa studenter från, universitetet som kommer att kunna delta i “tjäna som dig, lära programmet”, som ger arbetserfarenhet som en del av universitetens studierna.

Femtio personer förväntades flytta in i de nya lokalerna på, måndag från IBM: s befintliga centrum. Anställa att fylla resten av, utrymmet skulle börja den dagen. IBM förväntas få den nya, centrum upp till full kapacitet inom ett till två år, enligt en; talesman.

Den viktorianska regeringen förutsatt $ 5.000.000 i finansieringen för; projektet. “Den nya IBM huvudkontor kommer att säkerställa Ballarat är, väl rustade för att bygga vidare på sina starka sidor, som erbjuder, investerare rätt blandning av kompetens, infrastruktur och lokala, innovation,” Victorian Premier John Brumby sade i ett uttalande.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

? IBM att använda AI att tämja stora uppgifter i sitt andra afrikanska forskningslabb

IBM Watson: Här är vad en filmtrailer skapad av en AI ser ut

IBM lanserar branschplattformar, blockchain enhet och byter Global Business Services Exec

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, stora datamängder, IBM att använda AI att tämja stora uppgifter i sitt andra afrikanska forskningslabb, artificiell intelligens, IBM Watson:? Här är vad en filmtrailer skapad av en AI ser ut , CXO, IBM lanserar branschplattformar, blockchain enhet och byter global business services Exec