Logitech Kinetik portfölj Review

Design, The Kinetik portfölj spelar det säkert, med ett hårt yttre skal i matt svart accentuerat med några stänk av silver för blixtlås och bärrem. Enligt Logitech, är den gjord av “lätt, svart, slitstark ballistisk nylon och polyuretan”, även om jag inte skulle rekommendera försöker att avleda några kulor med det! Den Kinetik portfölj kommer definitivt inte att titta på sin plats i en företagsmiljö, men om du är ute efter en messenger bag eller väska för personligt bruk, skulle en Crumpler förmodligen vara mer tilltalande.

Det finns tre huvudfack i väskan, en på varje sida för kringutrustning, dokument och tillbehör och en datorfack i mitten.

Funktioner, Portföljen har en massa vadderade fickor avsedda för lagring av prylar och kommer märkt med ikoner som representerar föreslagna användning, inklusive hörlurar, CD-fodral, batterier, kameror och iPod eller bärbara spelkonsoler. Det finns också utrymme för visitkort och pennor.

Medan den strukturerade utformningen av fickorna låter som en bra idé, de tar upp större delen av de båda yttre fack och eftersom de inte är avtagbara och på grund av det hårda exo-skal, kan göra det svårt för oregelbundet stora objekt som inte kan passar in i fickorna.

Bärhandtag och en neopren vadderad rem gör bär det lättare men det kommer fortfarande att vara en tung klack om du bär en bärbar dator och fylla båda sidor. Metall klipp på bandet knarrade när du bär, som var lite frustrerande.

Logitech hävdar portföljen kommer att passa de flesta 39.1cm (15,4 tum) bärbara datorer (inklusive utökade batterier) och Apple MacBook upp till 17 inches (43,2 cm). En 15,4-tums Dell Inspiron 6400 passa väl utan problem.

Prestanda, Det yttre skalet har en rimlig grad av skydd och överlevde en resa utomlands och tillbaka utan några allvarliga slaget ärr. Ena sidan av skalet (förmodligen den som skulle möta kroppen) har en bit av stoppning men den andra sidan hade några skrapmärken på den efter en veckors användning.

Sensible, robust och bekväm i alla kontor, är Logitech Kinetik portfölj ett bra alternativ för pendling yrkesverksamma som behöver skydd för en bärbar dator och några extra tillbehör. Men om du planerar att göra omfattande resa, skulle en vadderad ryggsäck vara ett mer förnuftigt alternativ.

Microsoft pigg, först ta: Skapa engagerande innehåll på din smartphone

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator