Merrill Lynch whacks HP och IBM

De nedgraderingar för ledande IT-företag håller bara kommer. Hewlett Packard och International Business Machines sällat sig Sun Microsystems, EMC och andra onsdag, få nedgraderas på grund av avtagande IT-investeringarna. Full story. – Hemsidan Inter @ ctive Investor

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, stora datamängder, IBM att använda AI att tämja stora uppgifter i sitt andra afrikanska forskningslabb, artificiell intelligens, IBM Watson:? Här är vad en filmtrailer skapad av en AI ser ut , CXO, IBM lanserar branschplattformar, blockchain enhet och byter global business services Exec

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

? IBM att använda AI att tämja stora uppgifter i sitt andra afrikanska forskningslabb

IBM Watson: Här är vad en filmtrailer skapad av en AI ser ut

IBM lanserar branschplattformar, blockchain enhet och byter Global Business Services Exec