Möt Novells nya bästa vän: VMware

Novell har en ny bästa vän när det gäller att SUSE Linux-distribution: VMware.

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Om ni minns, Novells tidigare bästa vän för SUSE Linux var Microsoft. Microsoft och Novell har ett partnerskap där båda parterna hade certifikat som skadeslös SUSE användare från någon intellektuell ansvar egendom. Dessutom har Microsoft officiellt rekommenderade SUSE Linux Enterprise för hybrid Windows / Linux butiker. Microsoft Distributed också kuponger för underhåll och support för Novells SUSE Linux Enterprise Server. Partnerskapet Microsoft-Novell går tillbaka till 2006.

Nu när försäljnings pop från partnerskapet Novell Microsoft har spelat ut SUSE Linux tillväxten har stagnerat. I Novells fiskala tredje kvartalet, sade företaget Linux produktintäkter var US $ 36 miljoner ned sju procent från ett år sedan. Linux fakturering var ned 11 procent från ett år sedan. Dana Russell, Novells finanschef, sade “utarmning av den ursprungliga Microsoft certifikat i år gör för ett utmanande år med samma period året jämförelser”. Russell sa att Linux faktureringen var upp 15 procent från ett år sedan om du utesluter Microsoft certifikat.

Läs mer om “Meet Novells nya bästa vän: VMware” på website.com.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september