McAfee lovar chip-till-applikation täckning med ny mobil Security Suite

Följa upp, vissa nya molnprodukter förra månaden, har McAfee rullat ut sin senaste säkerhetssvit med mobilanvändning i spetsen.

Djup försvarare: Hardware utökad root kit utanför det mobila operativsystemet, som ger mer skydd mot hot som syftar till att kringgå traditionella AV-produkter, Realtime för EPO:. Hastighet multiplikator för McAfee Endpoint Security sviter, Risk Advisor: Ger situationsmedvetenhet i realtid för högsta risk enheter

McAfee Complete Endpoint Protection Suites är bjudet av Intel dotterbolag att förbättra äldre generationen endpoint säkerhetslösningar eftersom den är utformad för att skanna bortom bara endpoint enheter, men också på data och applikationslager också.

Använda hårdvaruinriktade funktioner i realtid, är rutin antivirusskanningar verkligen minskar. De avsedda fördelarna skär tid slösas bort på dessa mer old school åtgärder samtidigt som den levererar bättre prestanda och snabbare resultat. I slutändan, lovar McAfee detta ska sluta cyberbrottslingar och hot innan de påverkar verksamheten.

Beskrivs av McAfee att vara branschens “första” chip-till-program Security Suite, här är några av de viktigaste funktionerna för att veta

McAfee hävdade att denna endpoint svit bör tillämpas på “företag av alla storlekar” med “komplett skydd teknik för alla enheter.” Som består av hantering av mobila enheter över PC, Mac och Linux.

Således, med mer omfattande stöd, föreslog säkerhetsjätten att fler företag (även på företagsnivå) bör kunna ha råd att sätta en sådan plattform som kommer i en gigantisk paket, vilket minskar den tillhörande IT-kostnader och behov.

Men priser och tillgänglighet beror på klienten. Intresserade företag kan registrera sig via McAfee eller en certifierad återförsäljare.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien