Microsoft att lansera 2 VDI licenser

Microsoft har aviserat planer på två nya Virtual Desktop Infrastructure (VDI) licenser.

Moln, VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag, moln, IBM steg upp molnerbjudanden med VMware, SugarCRM, datacenter, VMware köper Arkin Net, tillägger programvara definieras nätverks heft, moln, offentliga cloud computing leverantörer: En titt på styrkor, svagheter, helheten

Vid den senaste Worldwide Partner Conference, sade mjukvarujättens det skulle ge två VDI Suite-licenser som börjar under det fjärde kvartalet 2009 som kommer att integrera sina olika virtualiseringsteknik på rabatt.

Premium svit har rättigheter för dessa produkter samt ytterligare användningsrättigheter för RDS och App-V för RDS, som gjorde det möjligt blandade miljöer med VM-baserade fjärrskrivbord och RDS tunna klienter och kostar $ 53 per enhet per år.

Kostnaden för VMware View är $ 53 per användare per år och VMware View Premier är $ 100 per användare per år.

Microsoft licens räknare liknande erbjudanden från VMware och Citrix och ger slutanvändarna en heltäckande lösning för distribution värd virtualiserade skrivbord.

VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag

IBM steg upp moln behandlar VMware, SugarCRM

VMware köper Arkin Net, tillägger programvarustyrd nätverk heft

Offentliga cloud computing leverantörer: En titt på styrkor, svagheter, helheten