Hur mycket föråldrad teknik ont ​​SMB konkurrenskraft?

När var sista gången din lilla företaget översyn dess datorer, webbplats och andra delar av avgörande IT-infrastruktur? Beslutet att skjuta upp dessa investeringar skulle kunna skada den med både anställda och kunder, enligt två separata studier som erbjuds av Microsoft och Intel.

Innan jag går in resultaten, låt mig först ta upp mycket uppenbara faktum att det är i båda dessa företags intresse att uppmuntra teknikinköp. Bortsett från, resultaten är värt att beakta.

Låt oss först betrakta Intel forskning (genomförs av Techaisle), vilket tyder på att småföretag arbetstagare kan förlora upp till en arbetsvecka per år på grund av gamla persondatorer. Specificallhy, om en dator är fyra år eller äldre, anställda förlorar 21 timmar på reparationer, underhåll och säkerhetsfixar, enligt Intel Small Business PC Refresh Study. Undersökningen omfattade 736 småföretag med färre än 100 anställda i Brasilien, Kina, Tyskland, Indien, Ryssland och USA.

Den genomsnittliga kostnaden för att reparera datorer fyra år eller äldre är nu runt $ 427, enligt undersökningen. Det är ungefär 1,3 gånger den mängd som behövs för att fastställa ett system som är mindre än fyra år gamla.

Ändå är mer än en tredjedel av de tillfrågade (36 procent) företag som klamrar sig fast äldre system, fann Intel studien. Små företag i USA var mer benägna att göra göra så länge de kan: 8 procent av de tillfrågade som använde system mer än fem år gamla, jämfört med 5 procent av företagen från andra länder.

“Datorer är i stort sett anses vara grunden för många av dessa företag, och denna studie gör en entydig fallet för uppfriskande dem på regelbunden basis”, säger Rick Echevarria, vice ordförande i PC Client Group och General Manager för divisionen Business Client Platform på Intel, i kommentarer om uppgifterna.

Microsoft forskning tittar på saker från ett kundperspektiv, och det är baserat på yttranden från 1,405 vanliga konsumenter tillfrågade online via Survey i september 2013.

Här är fyra av de viktigaste avslöjanden

Ännu mer än dessa konstateranden, uppskattade jag särskilt lista över attribut som definierar en “modern SMB”, enligt Microsoft studien. Här är de, rangordnade efter andelen respondenter som förväntas dessa saker

Som jag sade tidigare, måste du ta hänsyn till informationskällan: två leverantörer som skulle gynnas av ett uppdämt uppdatering av stationära datorer och operativsystem. Men om människor i ditt företag fortfarande använder en faxmaskin eller miniräknare på jobbet, du verkligen bör fråga dig själv varför.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

61 procent tror att en SMB är föråldrad om det är med hjälp av ett operativsystem som är mer än fem år gamla, 25 procent tror att en SMB saknar trovärdighet om den använder en gratis e-posttjänst, 68 procent tror “modern teknik” är nyckeln till framgång för ett företag, sa 70 procent att de var att “extremt eller helt berörda” om att ge personlig information om en föråldrad SMB webbplats

Nätverkssäkerhetscertifikat som skyddar personlig information (63,5 procent), E-post utnämning bekräftelser (61,6 procent), i realtid online chat och schemaläggning (59,8 procent), Moderna mobila enheter, inklusive tabletter och smartphones (57,8 procent), det senaste operativsystemet (55.4 procent), mobil-vänlig webbplats (54 procent), mobil betalningshantering (50 procent)

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela