Ingogo stänger AU $ 12.000.000 serie C finansieringsrunda

Australian taxi app och mobila betalningar plattform Ingogo har stängt en AU $ 12.000.000 finansiering affär, ser deras totala finansiering driva AU $ 28.000.000 märke.

AU $ 12.000.000 upp, AU $ 4.200.000 var anskaffas via VentureCrowd, i utbyte mot 4,9 procent eget kapital.

Efter sin utrullning i Sydney och Melbourne har företaget sagt medlen skulle användas för att stödja sin flytt till Perth, Adelaide och Brisbane.

“För taxi användare är Ingogo nu klar, ledande alternativet till Cabcharge och de etablerade taxi nätverk,” grundare och VD Hamish Petrie sade i ett uttalande.

“Vi fortsätter att växa vår chaufför bas snabbt varje vecka och vi är på god väg med vår nationella rulla ut planer.”

“Samtidigt som vi fortsätter att driva tillväxten i vårt passagerar taxi bokning app och företagstjänster, ser vi stora möjligheter i den bredare mobila betalningar utrymme genom vår integrationsförmåga.”

Petrie sade Ingogo skulle spendera tid på att maximera värdet för befintliga aktieägare och antalet insatser som de har utvecklat under de senaste sex till nio månader, innan du går allmänheten.

I april i år, Petrie berättade webbplatsen bolagets ambition att listan var närmare än någonsin.

“Vi vill se några bra mått på brädet från våra befintliga produkter, och andra vi förbereder att lansera innan vi listar”, sade han.

Vi är redo att gå när det gäller styrelsen, laget, kapital och resultat. Vi vill bara att optimera den. “, Sade han.” Vi kommer att välja rätt tidpunkt för detta.

Start-ups, Deakin Uni, Ytek avspark maskininlärning algoritm forskning för simulering utbildning, e-handel, Flipkart och Paytm bli omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid, start-ups, Varför kineserna har förvandlat Indien Vandra budbärare i en ? unicorn och vad WhatsApp kan lära av det, e-handel, Uber lider $ 1.2b halvåret förlust: Rapportera

Deakin Uni, Ytek avspark maskininlärning algoritm forskning för utbildning simulering

Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid

Varför kineserna har förvandlat Indien Vandra budbärare till en enhörning och vad WhatsApp kan lära av det

? Uber lider $ 1.2b halvåret förlust: Rapportera