IT minska kostnaderna 101

Det är en sorglig kommentar på IT-utgifterna när panelen på hur man kan minska din budget resulterar i en fullsatt rum. Men folk letar efter besparings tips och självklart vill trimma kostnaderna.

Gartner, som förespråkat att chefer förbereder sig för att minska sina teknik budgetar månader sedan, som en uppsjö av tips för att sänka kostnaderna per område. Enligt Gartner chefer bör ha en kostnadsbesparingar team på plats, en kostnad mål och planer som antar en trög ekonomi 2009.

Må bra ännu? Här är de bästa idéerna från fem Gartners analytiker på företagets Emerging Technologies Conference i Las Vegas.

Bland de mer anmärkningsvärda dem

Förvaltning och människor

affärssystem

Infrastruktur

Hårdvara och IT-drift

Klippa folk först. Frysa styrka, skär regionalt stöd och eliminera bonusar,. Accelerera centraliserade och delade tjänster för att minska personal i affärsenheter,. Ta in en böna räknare. Som om din CFO var inte tillräckligt, säger Gartner bör du “ta en kvalificerad finans personen i din IT-ledningsgrupp,. Styr ohanterade kostnader som kan mätas och skär Tänk strömförbrukning och tryckkostnader..

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Den Hyperledger Project växer som gangbusters

Verifiera fakturor,. Döda oanvänd programvara och moduler som följer med dem,. Applicera mer sofistikerade förhandlingar “Jag läste att betyda att man inte ska vara avfallshantering,.. Införa konkurrens för befintliga produkter.

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Visa att testa blockchain system för internationella penningöverföringar

Använd Telecom Expense Management tjänster. Gartner räknar du kan spara 10 procent till 35 procent på din faktura,. Skär tillförlitligheten genom en plats med “ett 9.” Med andra ord, inte varje plats behöver nära 100 procent upptid. Att gå från 99,99% till 99,9% tillgänglighet kan spara 30 procent av WAN (WAN) kostnader,. Deploy VoIP, vilket sparar 50 procent till 80 procent på underhåll.

Skjuta 2008 Windows XP PC ersättare till 2009. Microsoft kommer att vara nöjd med att man,. Skjuta upp klient arkitektur piloter,. Använd thin provisioning och datum deduplicering att sänka kostnaderna för lagring,. Konsolidera och virtualisera servrar.

Bank;? CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, säkerhet, Den Hyperledger Project växer som gangbusters, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, Bank, Visa att testa blockchain system för internationella penningöverföringar