LG Watch Urbane hands-on: En Android Wear Smartwatch för styrelserummet

LG G4 är en imponerande Android smartphone så jag såg fram emot att checka ut den nya LG Watch Urbane Smartwatch. Det är definitivt en av de elegantaste Android Wear enheter tillgängliga med en fantastisk som ser bra ut med en kostym och slips.

Android Wear: Vad du behöver veta

Display: 1,3 tums full cirkel av plast OLED med 320×320 pixlars upplösning, givare och komponenter: Optisk pulsmätare, mikrofon, 9-axlig sensor, Bluetooh 4,0 LE, WiFi, Batteri: Uppladdningsbara 410 mAh, Intern lagring: 4GB, RAM: 512 MB ; Vattentät: IP67, Mått: 45,5 x 52,2 x 11 mm och 66,5 gram med läderband

Jag föredrar Android Wear Smartwatch har Sony Smartwatch 3, främst på grund av den integrerade GPS, integrerad WiFi, vattentät konstruktion och standard microUSB laddningsporten. Jag har varit frustrerad av Googles bristande uppmärksamhet till GPS-stöd och fruktansvärt på-watch musik synkronisering så min Smartwatch tre sitter i en låda.

Googles Android Wear vill göra smartwatches mer användbar och tilltalande för massorna. Här är vad du behöver veta.

Kolla in hela denna webbplats LG Watch Urbane översyn. 7,2 rating drevs av ett lågt betyg för batteritid och högre pris jämfört med andra Android Wear-enheter.

LG var en av de första att lansera en Android Wear Smartwatch och medan den första versionen var ganska grundläggande, de närmaste två modellerna är standout modeller. En av de främsta anledningarna LG G Watch R och LG Watch Urbane sticker ut är P-OLED display som är levande när upplysta med en utmärkt ständig standby-läge.

Displayen på LG Watch Urbane är min favorit design funktion och är det bästa jag någonsin har sett på en Android Wear Smartwatch. I standby-läge, antingen urtavlan eller din nuvarande öppna appen visas i en smart utformad minimal svartvitt format.

LG Watch Urbane är en biffiga Smartwatch som är definitivt inte för dem med små handleder och är en mycket maskulin tillbehör. Ramen i rostfritt stål är stor med klackar som sträcker sig hela vägen över hela bredden av min mitten till stora handleden.

Du kommer inte att ta LG Watch Urbane kör med dig efter eller innan arbetet. Det är inte fokuserade på motionsupplevelse med metall konstruktion och läderrem alternativ. Det är OK men eftersom det är ett utmärkt val för den som söker en Smartwatch att bära till kontoret eller ute på stan.

Sidoknappen fungerar bara för att slå på bakgrundsbelysningen och utanför, men det ser bra ut. Lädret bandet är bekväm och säkrar fint med spännet. Du kan också byta ut standard 22mm band, vilket är en stor fördel. Bandet har inte bäras i efter drygt en vecka, men kommer sannolikt att bli lite bättre med åldern. Sömmen är lite stor, men jag gillar personligen utseendet på LG Watch Urbane på min handled.

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Det finns en pulssensor på baksidan, vilket troligen inte är nödvändigt med tanke på att du inte kommer att gå igång eller cykla med denna klocka, men är bra för daglig spårning av andra hälsoskäl.

Liksom LG G Watch R, placera dig LG Watch Urbane på en magnetisk laddaren till toppen av batteriet. Batteritiden har varit bra, men jag förväntade personligen lite mer med en anordning så stor och tung som detta. Jag få igenom en hel dag, men inte alltför långt in i nästa.

Att gå tillsammans med den bästa Android Wear display, LG ger några stilrena professionella urtavlor i LG Watch Urbane. LG Watch Urbane levereras också med Android Wear 5.1.1 så att du kommer att få alla de stora funktionalitet med den senaste versionen av programvaran.

Det finns en LG Pulse program som du kan starta att skapa hjärtövervakning hastighet sessioner. LG Call är också förinstallerat så att du kan hantera telefonsamtal och även initiera samtal med knappsatsen. Till skillnad från Apple Watch, kan du inte faktiskt prata med folk genom klockan som samtal hanteras på den anslutna telefonen.

Appen Android Wear används för att hantera LG Watch Urbane från din smartphone. Med tanke på att LG Watch Urbane har den senaste versionen av Android Wear, får du tillgång till alla funktioner i Android Wear på din smartphone också.

Du kan hantera dina urtavlor (det finns några fantastiska sådana för LG Watch Urbane), installera appar, inställningar titta åtgärder, välja exakt vilka kalendrar visas på klockan väljer molnsynkronisering via WiFi, hantera andra klockinställningar, visa batteri och lagring status, och fånga skärmdumpar från din klocka.

LG Watch Urbane är den dyraste Android Wear Smartwatch på $ 349, vilket är samma som den mindre Apple klockasporten upplagan. Du kan köpa det från Google Play Store, Best Buy, Verizon Wireless, Newegg.com, Amazon, och från andra återförsäljare. Den nya Android Wear 5.1.1 programvara förbättrar funktionalitet och användbarhet ganska lite och klockan ser ut dyra också.

Jag skickades silver LG Watch Urbane att testa, men det finns också ett guld version tillgänglig. Jag älskade att bära det varje dag och använda den med LG G4 eftersom det kändes som jag var klädd i en smycke som min Citizen Eco-Drive och inte som jag kompromissa min klocka upplevelse att ha en töntig klocka på min handled.

LG Watch Urbane display är blåser mig bort och jag har verkligen kommit för att njuta skymt av funktionella vänteläget även när jag inte interagerar med klockan. Min Apple urtavlan sitter tom när jag inte använder det och det visar sig att det verkligen är trevligt att se tiden utan att helt engagera med en Smartwatch.

Så länge du vill ha en Smartwatch att fungera som en bra klocka utan att försöka göra det vara din kondition enhet, LG Watch Urbane fyller den rollen. Det är en stor följeslagare till eleganta läderstödda LG G4 också.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

Specifikationer

Hårdvara

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Android Wear programvara

Android smartphone följeslagare programvara

Prissättning och tillgänglighet

Dagliga erfarenheter användnings