Linux Aus att rejig uppförandekod

Linux Australien planerar en modernisering av sin anti-mobbning politik för årets Linux Conference i Ballarat, efter det fastställt att presentatörer inte skulle läsa sin nuvarande politik mot diskriminering.

Enterprise Software;? Openoffice är död. Leve Libreoffice, Open Onetime MS Office utmanare Openoffice:? Vi kan stängas på grund av minskande stöd, moln, Red Hat fortfarande planer på att vara Openstack företag, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Linux Australien president John Ferlito berättade webbplatsen Australien idag att medan rådet hade en anti-mobbning politik på plats sedan 2010-konferensen i Wellington, det var inte tas ombord av alla deltagare och presentatörer.

“Vi är effektivt döpa om och utvidga det från det som tidigare kallades en anti-mobbning politik, eftersom vi tror att genom att kalla den en uppförandekod, är det mer positivt och förhoppningsvis mer sannolikt att läsas och tas ombord av alla deltagare “Ferlito sade i dag.

Linux Australien beslutade en uppdaterad kod var nödvändigt efter futurist Mark Pesce förra året förolämpade oavsiktligt flera deltagare genom att inkludera några ekivokt politiskt, fetisch och andra sexuella bilder i en presentation vid förra årets Linux Conference i Queensland.

“Tyvärr, jag tror att många människor tenderar att se en anti-mobbning politik, och inte bry läsa det eftersom de tror att det inte gäller dem. Men, beteenden som är ofarlig i en situation kan vara trakasserier i en annan, beroende på sammanhanget, så vårt mål är att hjälpa människor att inse att en del av deras handlingar kan göra en konferens en obehaglig miljö för andra, och se till att alla har lika säker och njutbar en konferens som möjligt “, tillade Ferlito.

Den nya uppförandekoden, men kommer inte att kräva presentatörer att driva sin stödmaterial av konferensarrangörer, sade Ferlito.

“Uppförandekoden kommer att ha tydligare språk på vilken typ av material som är lämplig i en presentation på våra konferenser”, sade han webbplatsen Australien.

Linux Australien Rådet kommer att fortsätta att arbeta på en uppförandekod från de befintliga dokument som redan har och kommer att expandera den till att omfatta andra konferenser, inklusive Pycon AU och Drupal Down Under, samt Linux Conference Australia.

Rådet kommer att ha dokumentation för att presentera för samhället under de kommande veckorna.

2012 kommer att hållas i Ballarat från den 16 januari.

? Openoffice är död. Länge leve Libreoffice

Onetime MS Office utmanare Openoffice: Vi kan stängas på grund av minskande stöd

? Red Hat fortfarande planer på att vara Openstack företag

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip