Maximera moln genom moln medveten appar

mul-ti-plexer-er. substantiv. En anordning, i elektronik, syntetiserar att olika datasignaler till en enda, enhetlig utgång. webbplatsen Multiplexer går samman olika perspektiv, medietyper, och datakällor och syntetiserar dem i ett tydligt budskap, via en sponsrad blogg.

Enterprise Software;? Openoffice är död. Leve Libreoffice, Open Onetime MS Office utmanare Openoffice:? Vi kan stängas på grund av minskande stöd, moln, Red Hat fortfarande planer på att vara Openstack företag, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

webbplatsen Multiplexer tillåter marknadsförare att ansluta direkt med webbplatsen samhället genom att ge dem möjlighet att blogga på hemsidan publiceringsplattform. Innehållet på webbplatsen Multiplexerkontrollsystem bloggar produceras i samarbete med sponsorn och är inte en del av webbplatsens redaktionella innehållet.

Om organisationer valde att gå med privat eller offentlig moln adoption, eller båda, är de nu i ett skede där de måste titta på ett effektivt sätt utnyttja potentialen i deras datorstrategi. För att göra det grundläggande förändring måste företagen titta på hur de kan ta itu med utveckling och drift.

Till exempel, kan ett komplett utbud av cloud computing fördelar bättre realiseras genom att anta en ny strategi för applikationsutveckling som bygger på styrkan hos en molnmodell.

Applikationer för molnet byggs annorlunda, köra annorlunda, och konsumeras på olika sätt.

Dessa skillnader kräver nya tänkesätt, övervägande av de inneboende kompromisser vid planering lösningar, och en förståelse för de designmönster som uppnår de bästa resultaten.

Internt fortsätter Intel IT utbrett införande av cloud computing. Intel mjukvaruutveckling genomgår en stor förändring, med arkitekter och utvecklare lära sig att utforma moln medveten molnapparna som maximerar moln fördelar såsom självbetjäning positionering, elasticitet, run-någonstans design, multi-hyresrätt, och design för misslyckande.

Organisationer står inför flera utmaningar i att göra övergången till moln medveten applikationsutveckling. Detta kräver också ett nytt sätt att tänka, och utvecklarna måste omskolas att tänka på alla sätt moln.

Red Hats OpenShift, middleware, automation, proviantering, och beroenden, kan utvecklare att koncentrera sig på att bygga sina egna moln appar snarare än infrastruktur för dem.

OpenShift tillåter utvecklare att snabbt utveckla, värd, och skal applikationer i ett moln miljö, med ett urval av erbjudanden, inklusive nätet, på lokaler och projekt med öppen källkod alternativ.

För att påskynda din organisations förmåga att utveckla molnmedvetna program, fokusera på tre huvudområden: Applicera viktiga lärdomar från grid computing, att utveckla förbrukningswebbtjänster för användning som programvarukomponenter och designa för hög tillgänglighet. Genom dessa insatser har vi kunnat frikoppla applikationer från kunder, gör det lätt att återanvända mjukvarukomponenter, ger säkerhet vid varje skikt, och design för misslyckande.

Det finns dock flera utmaningar i att göra övergången till moln medveten applikationsutveckling. Med redan investerat kraftigt i utveckling och underhåll av gamla program, kan organisationer vara resistenta mot förändring. För att underlätta denna förändring, organisationer måste fokusera på tre viktiga områden: Tillämpa viktig lärdom från grid computing, utveckla förbrukningswebbtjänster för användning som programvarukomponenter, och designa för hög tillgänglighet. Genom dessa insatser kommer du att kunna frikoppla applikationer från kunder, gör det lätt att återanvända mjukvarukomponenter, ger säkerhet vid varje skikt, och design för misslyckande.

Intel ser en ständigt växande andel av molnmedvetna program ersätter äldre program. IT-organisationer som vill ta en liknande bana och maximera värdet av sina moln insatser genom moln medveten appar måste ta flera steg – tåg arkitekter och utvecklare på moln medvetna apps fundamenta, skapa återanvändbara app designmönster och mallar, och främja principerna för moln medveten appar.

? Openoffice är död. Länge leve Libreoffice

Onetime MS Office utmanare Openoffice: Vi kan stängas på grund av minskande stöd

? Red Hat fortfarande planer på att vara Openstack företag

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip