Microsoft levererar Office 2010 Service Pack 2

Service Packs kan ha gått ur stil i Windows riket, men de är, fortfarande lever i Office.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, Apple ger iWork samarbetsfunktioner, samarbete, Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack, rörlighet, brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze

Den 23 juli, Microsoft förfogande Office 2010 och Sharepoint 2010 Service Pack 2. (De nedladdningar, som gradvis dyker upp som i morse på Microsoft Download Center, markeras ha publicerats den 21 juli)

Microsoft levererade betaversioner av Service Pack 2 för Office 2010 och Sharepoint 2010 tillbaka i början av april i år,. Inbjuder till en privat förhandsvisning av Office 2010 SP2, gick ut i mitten av januari).

Som var fallet med beta, är den slutliga SP2 en samlad av alla tidigare utgivna uppdateringar för Office 2010.

Microsoft tjänstemän sade i april att SP2 består av uppdateringar som förbättrar säkerheten och kompatibilitet. Specifikt tillhandahåller SP2 förbättrad kompatibilitet med IE 10, Windows 8, Windows Server 2012 och Office 2013.

Microsoft också släpper en SP2 för sin Office Web Apps i dag. Office Web Apps är Webified versioner av Word, Excel, PowerPoint och OneNote som Microsoft tillhandahåller gratis och för användning i olika webbläsare i Windows, Mac OS och Linux.

Uppdatering: Här är Office Sustained Engineering blogg som innehåller länkar till alla de olika Office 2010 SP2 nedladdningsbart.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze