Microsofts affärs pitch för Windows 8 är beroende av tabletter

Microsoft slog sin Windows 8 fall för företag, men företag kommer att behöva höra mer att köpa in det nya operativsystemet. I själva verket kommer företagen behöver höra mer av sina anställda än Microsoft och IT-avdelningen.

Företag just uppgraderat till Windows 7 och Windows 8 ser dramatiskt annorlunda. Det är svårt för företag att motivera två uppgraderingar operativsystemet i fyra år. Låt oss inse det: Företag, däribland många fortfarande på XP, kan mjölk Windows 7 för ett decennium, det är oklart om Windows 8 kan vara allt för alla kunder.. Tryck och tangentbord kan? Visa mig. Sömlös Office integration. Visa mig. ROI? Verkligen visa mig,. Konsumenterna måste köra Windows 8 bussen. Jag ser fram emot att Windows 8 tabletter bara för att Android armén har botched många försök att storma Apple iPad stränder. Windows 8 kan vara en tablett ångvält. Dock är tabletten historia för Windows 8 också en show-me berättelse. Visa mig konsumenterna kommer att köpa en Windows 8 tablett under en iPad. Visa mig Windows 8 tabletter kan vara en livskraftig nr 2. Visa mig will not be en teknik spetälsk om jag bär en Windows 8 tablett runt.

webbplatsen Nyheter ‘Stephen Shankland var på plats i Hannover, Tyskland Microsoft operativsystem chef Kevin Turner beskrivs affärsnyttan med Windows 8. I ett nötskal, är Windows 8 utformad för att ge konsumenter och företag vad de vill ha. Turner talade om säkerhet och nyanserna i sideloading appar.

Haken? Microsoft behöver konsumenterna att hoppa ombord på Windows 8 tåget och få Microsoft-drivna tabletter för att arbeta. Turner sa

Den-konsumenter av IT-konsumenter föra teknik i arbetsplats är något alla företag måste anamma.

I själva verket har Apple anammat-konsumenter. Du kan snurra i en cirkel på många företag och slå någon med en iPad. På bara några timmar kommer du att köra in medarbetare yapping om iPad 3 (HD). Och denna verklighet förklarar varför Microsoft kan vara i en bit av en binda med Windows 8.

: Hur Windows 8 kommer att tillåta administratörer att sideload och hantera appar | Genvägar och överraskningar i Windows 8 Consumer Preview | Vissa kanske inte så goda nyheter för affärsanvändare med Windows 8

Tänk på följande

Dessa tre punkter motsvara en ond brygga för de affärsmässiga argumenten för Windows 8. Microsoft kan övervinna dessa utmaningar med någon hemlig företag sås — en stor Office gränssnitt på tabletten, Sharepoint-integration och andra godsaker — men det finns en stor kulle att klättra.

Här är hur Windows 8 kommer att tillåta administratörer att sideload och hantera appar, Denna nya version av Windows? “I love it.” “Oh yeah? Jag hatar det. “; Windows 8 kräver en produktnyckel vid tidpunkten för installation,? Windows 8 vänder stänga din dator till en invecklad process, genvägar och överraskningar i Windows 8 Consumer Preview, Komma igång med Windows 8 Consumer Preview ; Microsoft: 1 miljon Windows 8 Consumer Preview nedladdningar i dag ett, Windows 8 Consumer Preview – den gode, den onde, den fule, är Microsofts Hyper-V i Windows Server 8 äntligen redo att konkurrera med VMware, Windows 8: beta? har landat

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september