Om Apple inte kommer att ge dig trådlös laddning, lägga till den i din iPhone själv

Här är hur du kan lägga till trådlös laddning till din iPhone, snabbt, billigt och enkelt.

Här är vad du behöver

Montering av laddnings spolen är lätt. Bara pop trådlös laddning kortet i iPhone kontakt, vik den över ryggen och pop den i ett fall och du är klar.

Du förlorar porten på din telefon (om du inte är villig att koppla kortet) men om allt du använder den för laddas, då detta kommer inte så mycket.

Med en kompatibel billaddare (som denna) kan du fortsätta att ladda din iPhone när du är på resande fot.

Enligt min erfarenhet, dessa trådlösa avgiftssystem fungerar mycket bra, och är mycket mer bekvämt än att behöva ansluta en kabel till mobiltelefonen varje gång. Den enda gången det är inte är när du vill använda din iPhone medan den laddas, då en kabel är lättare.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

En trådlös laddning mottagare kort för din iPhone. En snabb sökning av någonstans som Amazon kommer att dyka upp ett antal lösningar, såsom Bezalel I6 Qi trådlös laddningsmottagare patch-modul (pris vid publicering är $ 16,25) .; En Qi-kompatibel laddare. Vilken som helst av de som listas här kommer att göra fint, men det finns många fler som du kan välja från ute,. En icke-metallisk flexibel fall eller täcka tjockare än 5 mm (endast krävs om mottagarspolen du valt inte komma med ett fall).

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

$ 199 2-in-1s kan innebära ett hot mot både Chromebook och PC-industrin, iPhone 6 och iPhone 6 Plus förbjudna i Peking, bör du koppla din smartphone laddaren när den inte används,? Ja, du kan bygga din egen smartphone

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7 ? Det kommer att kosta dig