Tillströmning WiFi Maximera Router docka hands-on: Betydande signalstyrka ökar för bara $ 60

Det är väldigt viktigt för mig att ha en stark och pålitlig trådlös internetuppkoppling i hela mitt hem och hemmakontor, men de senaste månaderna har jag kämpat på detta område. Jag testa ett stort antal mobila enheter och även behöver en pålitlig signal för att slutföra mitt arbete.

Delvis tack vare den nya tillströmning WiFi Maximera Router Dock jag nu njuta av en stark signal i hela mitt hem och hemmakontor.

För ett par år har jag använt en ASUS RT AC66U router ansluten till en Arris kabelmodem med tjänst som tillhandahålls av Xfinity. Jag bor i en ny utveckling och när jag först flyttade in fanns det bara fem ockuperade hem. Det finns nu mer än 25 bostäder i området och kabel internet systemet är väl befolkat.

Jag har upplevt regelbundet signalförlust och dålig räckvidd, vilket leder mig att använda Powerline-adaptrar i filmen rummet och extra sovrum där min fru har hennes dator. Jag forskat en del och upptäckte att Xfinity stöder nu fler kanaler för att upprätthålla nedladdningshastigheter under hög last timmar. Netgear Nighthawk AC1900 modem såg perfekt, samtidigt som de ger stöd för trådlöst nätverk, så jag gjort min beställning på Amazon.

Installationen var lätt och modemet routern stöder även självaktivering utan att behöva ringa till Xfinity som jag var tvungen att göra förra gången. Efter en månad, har prestanda varit felfri och jag har ännu inte förlora min signal. Jag har dock fortfarande ett fåtal områden i mitt hem med en svagare signal.

Före detta nya modem, jag var den första personen att förbeställa Tillströmningen WiFi Maximera Router Dock och fick det i början av förra veckan. Som en del av mitt fulla avslöjande, slutade tillströmning upp återbetalning min betalning eftersom produkten försenades ungefär en månad.

Tillströmningen WiFi Maximera Router Dock är förmodligen den enklaste produkt jag någonsin har testat. Det kommer som en hopvikt materialstycke som böjer in i en 90 graders vinkel och låses på plats med två klämmor. Du kör sedan kablarna genom den lilla öppningen i botten baksidan av den vinklade stycket och ställa in routern på toppen av tillströmningen dockan.

Det är det, det finns inga strömkablar, inget speciellt att konfigurera eller något. Det är helt enkelt en halv pund bit av kolfiber (själva materialet är mer avancerad, men känns som plast) som verkar för att skydda ditt nätverk från grannsignaler samtidigt projicera din signal vidare. Jag fick en fråga om materialet från en läsare, så tittade upp det amerikanska patentet nummer och fick reda på att materialet är associerad med TangiTek CleanSignal kolfiberprodukt.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Innan bidraget, jag betalade $ 59,99 för tillströmningen dockan. Jag måste säga när det kom var jag lite överrumplas på hur enkelt dockan faktiskt var. Trots sin enkelhet, var jag redo att testa kraven för att tillhandahålla upp till 50 procent signal förbättring (det är 1,3 dBm).

Jag använde en Google Nexus 6P med WiFi Analyzer appen att testa signalen i fyra platser, registrering av resultaten i dBm. dBm mäts kraft med storleksordningar så att en ändring av omkring 3 dBm är dubbelt så kraftfullt av basen behandlingen. Här är mina resultat (siffror i dBm)

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Som du kan se i tabellen ovan, jag upplevt någon förändring i 5 GHz frekvensområdet medan tre av fyra platser såg mycket mer än dubbelt signalen förbättring av 2.4GHz intervall. dBm betyg förbättrades från 3 dBm till 14 dBm. Ett rum stannade ungefär densamma i både 5GHz och 2.4GHz frekvenser, sannolikt därför att signalen var nära modemroutern och är den maximala signalstyrkan möjligt för WiFi.

Annan forskning har visat att -30 dBm är ungefär den maximala uppnåeliga signalstyrkan för ett trådlöst nätverk, mindre än -50dBM anses vara en utmärkt signal, -50 till -60 dBm anses vara en bra signal, är -67 dBm den minsta rekommenderade för direktuppspelning video och VoIP, är -60 till -70 dBm betraktas som en rättvis signal med -70 dBm rekommenderat minimum för e-post och webbsurfning, och -80 dBm är minimum för grundläggande connecivity. Med inflödet WiFi Maximera Router Dock, alla fyra av mina platser ligger inom gränserna för strömmande video i 2,4 GHz-bandet.

Mina resultat visar att inflödet reklamen är giltig och jag ser en betydande förbättring i min trådlösa signalen. En sådan förbättring är lätt värt $ 60 värde och med min nya modem Jag ser fram emot fast anslutning i mitt hem och hemmakontor.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus